Despre Severina Soare

Fenomenul amintirilor din timpul mortii clinice, fenomen trait de mii de oameni in lume, reprezinta un segment din aria de cercetare in care m-am avantat sa descopar misterele creatiei care ne inconjoara pasind astfel dincolo de perceptia realitatii noastre obisnuite.

Dorinta de a intelege misterul creatiei, atrage entitati de lumina dornice sa-si ofere ajutorul si sa te scoata astfel din oceanul intunericului care limiteaza ratiunea umana; asadar nu esti niciodata singur in munca ta de cercetare. Poti aduce deplin lumina in intunericul propriei ratiuni atunci cand devii constient de rolul si locul tau in cadrul creatiei care te inconjoara. Negarea opacizeaza ratiunea si te poate afunda intr-un neant din care doar cunoasterea si cercetarea pot fi busole de salvare.
 
Fenomenul amintirilor din timpul mortii clinice, fenomen trait de mii de oameni in lume, reprezinta un segment din aria de cercetare in care m-am avantat sa descopar informatii despre existenta altor lumi, de dincolo de perceptia noastra umana limitata, sa dezleg misterele creatiei ce ne inconjoara.
 
Severina Soare